https://www.pdmu.edu.ua/news/universitet-vkotre-gostinno-vidchiniv-dveri-dlya-potenciynih-vstupnikiv-shcho-oglyadali-shcho-spravilo-vrazhennya-ta-pro-perspektivi-vstupu-u-pdmu-dali-u-reportazhi 

Університет вкотре гостинно відчинив двері для потенційних вступників: що оглядали, що справило враження та про перспективи вступу у ПДМУ далі у репортажі

         30 березня 2024 року на День відкритих дверей в Університет із різних регіонів України завітали гості – майбутні випускники середніх загальноосвітніх закладів у 2024 році, і не тільки вони. Історією провідного вищого медичного навчального закладу України з більш вже ніж столітньою датою від дня створення – Полтавського державного медичного університету – цікавилися молоді люди, які вирішили присвятити себе професії медика.

Почали відвідини з екскурсії до народного музею історії ПДМУ. Цікаві експозиції, які там представлені, перенесли їх не тільки у славне минуле закладу, але й збагатили уяву про можливості медицини і перспективи сучасної професії медичного працівника. Музей анатомії розширив уявлення про особливості людського організму і патологічні процеси, що можливі у ньому. Спілкування з ровесниками, студентами університету, познайомило зі студентським життям, особливостями навчального процесу та культурно-масовим дозвіллям у стінах університету.

Це щодо того, що, як відомо, краще раз побачити, ніж сто разів почути. Побачили все на власні очі, склали власне враження від відвіданого. Але, без сумніву, родзинкою традиційного Дня відкритих дверей, була зустріч з ректором ПДМУ, доктором медичних наук, професором, заслуженим лікарем України, Лауреатом Державної премії України у галузі науки і техніки Вячеславом Жданом. Він не тільки з неабиякою любов`ю до медичної справи і університету та студентської спільноти розповідав зацікавленим слухачам про навчання і студентське життя у стінах навчального закладу, а й щедро ділився думками і власним досвідом з приводу важливого у житті кожного вибору професії та відповідальності за таке рішення. На завершення відповів на запитання та висловив надію побачити своїх співрозмовників у лавах студентів у вересні 2024 року.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Геннадій Баля докладно познайомив авдиторію з правилами вступу до Університету у 2024 році.



Комментариев нет:

Отправить комментарий