ОБЛАСНИЙ ВІЙСЬКО-ПАТРІОТИЧНИЙ ПРОЕКТ "ЖІНОЧИЙ БАТАЛЬЙОН"

     
        8 та 9 грудня 2018 року команда у складі студенток медичного факультету № 1, стоматологічного факультету і медичного коледжу академії брала участь в Обласному військово-патріотичному проекті «Жіночий батальйон», що проходив на базі Медичного центру «Нові Санжари» Національної гвардії України.
Упродовж двох днів дівчата знайомились з основними напрямками діяльності Національної гвардії України, вчились виживати у природних умовах у зимовий період, діяли у складі мінометного підрозділу, відпрацьовували навички тактичної медицини, брали участь у контрснайперських заходах, нічних та денних рейдах та проходили гірську підготовку. Для більшості наших учасниць цей вишкіл не перший.
З 2014-го «Жіночий батальйон» проходить двічі на рік, навесні та взимку. Його незмінними організаторами залишаються Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА та військово-спортивний центр «Воїн». Співорганізаторами восьмого «Жіночого батальйону» виступили: Товариство сприяння обороні України, Козацький гвардійський корпус Полтавщини, Обласний військовий комісаріат, ГО «Єдність і братерство», Національна гвардія України та волонтерський загін «УМСА» «Єдність».








Комментариев нет:

Отправить комментарий