"УМСА" ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

             10 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день прав людини, мета якого – торжество у глобальному вимірі понять свободи, безпеки й чесності людей по відношенню одне до одного. У цей день зазвичай згадують про механізми досягнення безпеки в суспільстві й зусиллях світового співтовариства щодо виховання підростаючих поколінь у дусі дотримання прав людини.
Студенти і викладачі академії активно долучилися до низки заходів, присвячених Міжнародному дню прав людини в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», серед яких – виховні години, круглі столи, перегляд документальних фільмів та програм відповідної тематики. Особливої популярності набула інформаційно-просвітницька акція «Котики проти насильства», організована Обласним молодіжним центром спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА. Цей захід покликаний привернути увагу молоді до проблеми подолання насильства у всіх його проявах та переконати, що будь-які форми насильства є порушенням прав людини.
Акцію підтримали студенти всіх факультетів і медичного коледжу академії, висловивши таким чином свою позицію проти дискримінаційних та негативних явищ у суспільстві. Проводили захід волонтери загону «Єдність»






Комментариев нет:

Отправить комментарий