УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ


      З нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці співробітники й студенти Української медичної стоматологічної академії взяли участь у низці урочистих заходів. 12 жовтня співробітники й студенти академії та медичного коледжу долучилися до покладання квітів біля пам’ятника гетьману Івану Мазепі. На заході відбулося вручення премії імені Юрія Горліса-Горського Полтавської обласної ради. Почесну грамоту за значний особистий внесок у національно-патріотичне, військово-патріотичне виховання молодого покоління та активну громадянську позицію отримала кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії та суспільних наук, заступник декана медичного факультету №1 з виховної роботи, керівник сектору соціально-психологічної служби Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю "УМСА" – Ющенко Ю.П. Щиро вітаємо Юлію Петрівну з заслуженою нагородою!
Також 12 жовтня студенти стоматологічного факультету, викладачі кафедри медичної інформатики, медичної та біологічної фізики й співробітники стоматологічного деканату Української медичної стоматологічної академії вшанували пам'ять Раїси Кириченко – народної артистки України, героя України, кавалера орденів Княгині Ольги та Миколи Чудотворця (з нагоди 75-річчя з дня її народження). Вони взяли участь у меморіальних заходах на її шану, а потім поклали квіти у підніжжя пам'ятника цієї істинно великої полтавки та українки.
У Міському будинку культури відбувся урочистий патріотичний концерт, на сцені якого виступив аматорський вокальний гурт "Plika vokalis". 14 жовтня відбувся Відкритий фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва пам'яті Раїси Кириченко, який відвідали й студенти "УМСА". Цього ж дня на Театральній площі пройшли урочистості й перегляд військової техніки до Дня захисника України, де співробітники, студенти академії та медичного коледжу взяли активну участь.




Комментариев нет:

Отправить комментарий