АКЦІЯ ДОНОРСТВА КРОВІ

            11 жовтня в Українській медичній стоматологічній академії вже вкотре розпочалась Акція донорства крові, до якої з кожним роком долучається все більше охочих. Студент-медик, як ніхто інший, має розуміти всю важливість цього заходу. Пропаганда донорства є невід'ємним складником моральних засад донорського руху, в основі якого – милосердя людей, що безкорисливо надають свою кров хворим, і тим, хто її потребує.
За час існування донорства було доведено, що періодичні кровопускання, які дорівнюють одній донорській дозі, безпечні для здоров'я людей. Навіть більше: лікарі стверджують, що це дуже корисно для кожного організму! Не тільки з фізіологічного погляду, а ще й психологічного.
На жаль, останнім часом набагато менше людей беруть участь у подібних заходах, але потреба в запасах крові не зменшилась. Саме тому, за підтримки адміністрації академії і Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю (керівник – професор, проректор із науково-педагогічної та виховної роботи Похилько В.І) студентський парламент та студентський профком спільно з волонтерським центром "Єдність" проводять цю Акцію, до якої долучилося більше 50 осіб.
Нагадуємо, Акція донорства триватиме три дні: 11, 18, 25 жовтня.








Комментариев нет:

Отправить комментарий