День Святого Валентина з дітлахами онкогематологічного відділення Дитячої міської клінічної лікарні м. Полтава.


Волонтери загону «Єдність» ВДНЗУ «УМСА» відзначили День Святого Валентина з дітлахами онкогематологічного відділення Дитячої міської клінічної лікарні м. Полтава. Захід відбувся в рамках проекту «З любов'ю в серці, з вірою в душі».
Напередодні Дня онкохворої дитини на малечу чекала цікава розважальна програма з конкурсами, вікторинами, подарунками та захоплива історія про виникнення Дня закоханих. Не обійшлося без традиційного виготовлення валентинок-листівок для товаришів, батьків і, можливо, для тих, в кого закохані наші друзі.
Волонтери отримали море вражень від спілкування та атмосфери, що панувала у відділенні.
Волонтери дякують колективу кафедри пропедевтики внутрішньої медицини з доглядом за хворими, загальної практики (сімейної медицини), викладачам кафедри онкології та радіології з радіаційною медициною; гігієни, екології та охорони праці в галузі; соціальної медицини, організації та економіки охорони здоров’я з біостатистикою; медицини катастроф та військової медицини; інспекторам медичного факультету №1 та небайдужим викладачам медичного коледжу за подарунки для дітей і бажання об'єднуватися задля благочинності.








Комментариев нет:

Отправить комментарий