ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ЗАГІН «ЄДНІСТЬ» У II МІСЬКОМУ ФОРУМІ ВОЛОНТЕРІВ

22 березня 2017 року волонтерський загін «Єдність» взяв участь  у II міському Форумі волонтерів, організованому Полтавським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Учасників Форуму вітали організатори, почесні гості та досвідчені спікери – директор Полтавського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Ольга Буднікова, волонтер Корпусу миру Ann Rudnicki, радник виконавчого директора з питань політики та адвокації БО «СВІТЛО НАДІЇ» Надія Тимошенко, тренер національної параолімпійської збірної команди України з плавання Ілля Калайда та інші.
Наш волонтерський загін як переможця конкурсу волонтерських проектів «Робимо світ кращим» було нагороджено Сертифікатом для реалізації проекту «З любов’ю в серці, з вірою в душі», метою якого є психоемоційна підтримка онкохворих дітей та дітей з органічним ураженням нервової системи, допомога в їх соціалізації та адаптації в суспільстві, розвиток творчих здібностей.
Цього ж дня керівники основних напрямків роботи нашого загону мали можливість отримати нові знання та досвід на майстер-класах .

Комментариев нет:

Отправить комментарий