Акція до Дня передчасно народженої дитини









Студенти нашого факультету, медичного факультету № 2 та медичного коледжу академії взяли участь в організації і проведенні заходів до Дня передчасно народженої дитини.



 Так, 15 листопада в день проведення Міжрегіональної науково-практичної конференціії «Маленькими кроками до великого життя» всім гостям, викладачам та студентам дарували фіолетові бантики та наліпки, адже саме фіолетовий колір є символом передчасно народжених дітей. Щоб підтримати усіх "поспішайчиків", відомі особистості багатьох країн світу цього дня притримуються фіолетових елементів в одязі, а у містах підсвічують відомі архітектурні споруди фіолетовим кольором. 

16 листопада о 16 годині фіолетовим кольором засяяв і символ Полтави – Біла альтанка. 




Міжнародний день передчасно народженої дитини об’єднав полтавську громаду в бажанні надати максимальну медичну, психологічну, соціальну підтримку малюкам, що з’явилися на світ раніше терміну. На святові медики ділилися досвідом про особливості догляду за «ранніми» дітками, батьки й діти, у свою чергу, зворушливо висловили гарні побажання, а студенти-волонтери дарували гостям фіолетові кульки, роздавали наліпки та фіолетові стрічки, усіх частували цукерками і чаєм. Традиційно, наприкінці заходу, у небо запустили фіолетові повітряні кульки.




Комментариев нет:

Отправить комментарий