«Піклуючись про щастя інших, ми знаходимо своє власне»

«Піклуючись про щастя інших, ми знаходимо своє власне» - під таким гаслом студенти-волонтери медичних факультетів академії та медичного коледжу ініціювали ще два напрямки своєї роботи (координатор – доцент Ю.П.Ющенко). Зокрема, взяли шефство над відділенням передчаснонародженних та патології новонародженних дитячої міської клінічної лікарні м.Полтава, де завдання волонтерів допомагати мамам у догляді за малюками, проводити роз’яснювальну роботу щодо правильної організації грудного вигодовування, поширювати ідеї волонтерського донорства та інформувати громадськість щодо проблеми нестачі донорської крові для передаснонароджених. 

Наступним напрямком є піклування про пацієнтів онкогематологічного відділення дитячої міської клінічної лікарні м.Полтава. Декілька разів на тиждень, у вільний від занять час, студенти відвідують дітлахів, проводять різноманітні тренінги, бесіди, заняття з творчості. Поряд з цим завжди йдуть до відділення з подарунками. Найбільшою радістю і нагородою для волонтерів є щирі усмішки маленьких пацієнтів та розуміння, що їх чекають, що їхня допомога дуже потрібна. 

Волонтери висловлюють глибоку вдячність та передають вітання від маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення ст.інспектору деканату медичного факультету № 1 Салаєвій І.А., ст.лаборанту кафедри філософії і суспільних наук Джадан О.І., колишньому інспектору деканату медичного факультету Бондар З.О. за чудові подарунки.


Комментариев нет:

Отправить комментарий