https://www.umsa.edu.ua/news/radnik-kerivnika-ofisu-golovi-derzhavi-sergiy-kunicin-vidvidav-pdmu


Радник керівника Офісу Голови держави Сергій Куніцин відвідав ПДМУ


              21 травня 2021 року з візитом до Полтави прибув радник керівника Офісу Голови держави, голова Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану та АТО, голова Консультативної ради при Президентові України Сергій Куніцин. У рамках перебування у місті він відвідав Полтавський державний медичний університет.

За вагомий особистий внесок у розбудову української державності, самовіддану службу, патріотизм та активну громадську позицію задля перемоги над терористичними угрупуваннями на Сході нашої країни голова Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану та АТО Сергій Куніцин відзначив Почесною грамотою в.о. ректора ПДМУ, професора Вячеслава Ждана та колектив Полтавського державного медичного університету.

Від Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану та АТО Сергій Куніцин нагородив медаллю «Відвага. Мужність. Честь» викладачів кафедри медицини катастроф та військової медицини ПДМУ полковника медичної служби Віталія Колачинського, полковника Сергія Герасименка, полковника медичної служби Олександра Малінського, підполковника медичної служби Миколу Литвиненка, підполковника медичної служби Анатолія Сізона, підполковника медичної служби Олександра Кияшка і майора медичної служби Валерія Салюка.

На завершення візиту Сергій Куніцин розповів про свої творчі плани, залишив на згадку свою книгу «Крымский жребий» та відвідав народний музей історії Полтавського державного медичного університету, познайомився зі 100-літньою історією ПДМУ, увічненою в експозиції музею та зі значущими етапами розвитку медичної освіти в Україні і, зокрема, на Полтавщині.




Комментариев нет:

Отправить комментарий