ІНТЕРАКТИВНА ЛЕКЦІЯ "РЕЛІГІЇ СВІТУ ТА УКРАЇНИ" ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ИА СВОБОДИ УКРАЇНИ

      22 листопада 2018 року на кафедрі медичної біології відбулася інтерактивна лекція «Релігії світу та України» до Дня гідності та свободи України. Захід підготовлений за участю Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю (керівник проф. Похилько В.І.), кафедри медичної біології «УМСА» (зав. кафедрою проф. Дубінін С.І.), Полтавського музею авіації та космонавтики (завідувач музею Пушкарєв А.М.).
На заході були присутні: Орлов Владлен Миколайович, кандидат історичних наук, провідний науковий співробітник Полтавського музею авіації та космонавтики, відділу Полтавського краєзнавчого музею ім. Василя Кричевського; Дубінін Сергій Іванович, доктор мед наук, професор, академік УАН, завідувач кафедри медичної біології; Лебедєв Віктор Альбертович, голова ради ветеранів академії, учасник АТО; студенти 1-го курсу медичного факультету, викладачі та працівники кафедри медичної біології.
Головні акценти лекції були спрямовані на питання: ціннісного ставлення до демократичних свобод, закріплених Конституцією України; виховання громадянина і патріота Української держави; формування національної ідентичності як складової частини європейської приналежності; розширення знань студентів про особливу систему світогляду та світосприйняття, набір культурних, духовних та моральних цінностей, що обумовлюють поведінку людини; усвідомлення цінності людського життя та тих складових частин, які впливають на нього, роблять його багатогранним, плідним і корисним.




     

Комментариев нет:

Отправить комментарий