22 вересня 2018 року, з нагоди Дня міста, адміністрація, викладачі, співробітники та студенти Української медичної стоматологічної академії та медичного коледжу взяли участь в щорічному арт-проекті «Полтава вишивана».
Святковою ходою, вбрані у вишукані та неповторні вишивані сорочки, з національною атрибутикою та безліччю яскравих квітів, разом із полтавською громадою, пройшли від Соборного майдану до парку «Перемога». Народно-аматорський ансамбль танцю «Юність» взяв участь у відкритті міського параду разом із творчими колективами інших вузів. Академію презентували ансамбль бально-спортивного танцю «Орхідея» та народно-аматорський вокальний ансамбль «Мальви».
У великій концертній програмі кращих творчих колективів міста взяв участь народно-аматорський вокальний ансамбль «Мальви» з піснею «Красуня Полтава». Глядач дуже тепло сприйняв виступ нашого колективу. Полтавців з Днем міста чарівним співом вітали студентки медичного факультету №1 А. Безкоровайна та А. Семеренко.
На центральній алеї було представлено різноманіття квітково-овочевих композицій від трудових колективів міста на тему «Квітуй, моя Полтаво». Академія презентувала оригінальну тематичну композицію під девізом «Квітуй, Полтаво, в злагоді і мирі, плекай майбутнє на своїй землі», яка нікого не залишила байдужим.
За допомогу в організації та проведенні заходу, за активну громадську і життєву позицію, розвиток та популяризацію волонтерського руху серед студентської молоді Подякою управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради було нагороджено волонтерський загін «Єдність» Української медичної стоматологічної академії.





Комментариев нет:

Отправить комментарий