"СТО ЛЕТ В ЖИЗНИ В БОРЬБЕ"

На честь свого 99-ти річного ювілею Максим Андрійович Дудченко - професор кафедри внутрішньої медицини № 1 ВДНЗУ «УМСА», доктор медичних наук, почесний академік Української медичної стоматологічної академії, полковник медичної служби у відставці, учасник бойових дій Другій світовій війни (1939-1945рр.), інвалід Другій світовій війни, ветеран праці, ветеран Збройних сил СРСР презентував колегам по академії, викладачам своєї кафедри (зав. кафедрою доц. Маслова Г.С.), працівникам Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю (керівник проф. Похилько В.І.), Музею історії академії (директор Канцедал Н.П.) та бібліотеці академії (директор Боровик О.Б.) свою нову книгу «100 ЛЕТ ЖИЗНИ В БОРЬБЕ! Взгляд на исторические события в СССР и Украине».
Книга проф. М.А. Дудченка складається з двох частин. Перша, основна частина – це автобіографічна розповідь про віковий життєвий шлях у досить складних політично-економічних умовах, у яких довелося жити і трудитися. У другому розділі викладені переживання і думки про ті історичні події, які спостерігав, а в переважній більшості брав безпосередню участь автор книги. Перебуваючи часто у складних життєвих ситуаціях, він вийшов на прямий шлях реалізації своїх здібностей у воєнній, науковій, педагогічній та суспільній діяльності, маючи повне право на критичний огляд подій нової історії.
Свою роботу автор посвятив світлої пам'яті бойового друга, коханої дружини Віри Степанівни, а також дітям і внукам всіх поколінь. Життєвий шлях проф. М.А.Дудченка є прикладом досягнення фізичних, розумових і морально-етичних цінностей від народження до глибокої старості.
Книга проф. М.А. Дудченка зайняла почесне місце в експозиції Музею історії медицини академії в розділі «Друга світова війна».






Комментариев нет:

Отправить комментарий