«ЧОТИРИ РОКИ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ: ЧИ ПЕРЕМІГ ОСТАТОЧНО ЄВРОМАЙДАН? ЧИ ЗДІЙСНИЛИСЬ ВСІ ОЧІКУВАННЯ УКРАЇНЦІВ?»

До Дня вшанування пам’яті Небесної Сотні 28 лютого 2018 року в аудиторії №7 ВДНЗУ «УМСА» відбувся диспут на тему: «ЧОТИРИ РОКИ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ: ЧИ ПЕРЕМІГ ОСТАТОЧНО ЄВРОМАЙДАН? ЧИ ЗДІЙСНИЛИСЬ ВСІ ОЧІКУВАННЯ УКРАЇНЦІВ?».
Захід був організований Центром управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю (керівник проф. Похилько В.І.), кафедрою медицини катастроф та військової медицини (зав. кафедри доц. Шепітько К.В.), студентським профкомом академії (голова Пікуль О.Ю.).
Головною метою заходу був аналіз наслідків Євромайдану, думок молоді та спільний пошук відповідей на запитання серед студентів.
Аудиторія слухачів складалася з представників студентського профкому, студентського парламенту та членів дискусійного студентського клубу «АргументУМ». Модератором диспуту виступила студентка 3-го курсу медичного факультету №1 Шкодіна Анастасія.
Також на диспут завітали представники державної влади та громадських організацій, які були організаторами та учасниками Євромайдану в Києві та Полтаві:
1. Пругло Олег Євгенович – заступник голови Полтавської обласної державної адміністраціїі, учасник Полтавського Майдану.
2. Олійник Тамара Іванівна – член координаційної ради громадської спілки «Ліга громадських організацій «Громада Полтавщини», учасник Київського Євромайдану та Полтавського Майдану.
3. Волчкова Ольга Леонідівна – член координаційної ради громадської спілки «Ліга громадських організацій «Громада Полтавщини», учасник Полтавського Майдану.
4. Лебедєв Віктор Альбертович – голова ради ветеранів академії, учасник АТО.
Спікери заходу із завзятістю ділилися своїми спогадами та цікавими фактами з часів Майдану, відповідали на запитання молоді, активно брали участь в обговоренні проблем впровадження сучасних реформ та наслідків і досягнутих цілей Євромайдану. Звичайно, на дану тему можна говорити багато, адже «скільки людей, стільки і думок», але головне, щоб свідомість та патріотизм до рідної Батьківщини не згасав у молодих серцях!

Комментариев нет:

Отправить комментарий