Урочисте підведення підсумків благодійного проекту «Ялинка Янголів»


12 лютого 2018 року відбулося урочисте підведення підсумків благодійного проекту «Ялинка Янголів», що здійснювали волонтери загону «Єдність» ВДНЗУ «УМСА» спільно з Управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради і ГО «Реабілітаційний центр «Вихід Є».
З вітальним словом до волонтерів загону звернулася начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Олена Миколаївна Ромас. Вона висловила подяку за постійну багаторічну співпрацю, активну волонтерську діяльність, допомогу в реалізації благодійного проекту «Ялинка Янголів» та інших соціальних проектів для дітей, молоді та сімей м. Полтава. «Ви ті, хто не шкодуючи часу і сил, змогли стати Янголами для дітей та подарувати їм свято, яке так усі чекали», – наголосила Олена Миколаївна.
Координатор проекту Наталія Шамота підкреслила, що людяність, чуйність, небайдужість та активна життєва позиція допомагає нашим волонтерам робити світ кращим та перемагати будь-які негаразди.
Всіх присутніх щиро привітав проректор з науково-педагогічної та виховної роботи професор Валерій Іванович Похилько.
Колектив загону щиро вдячний за співпрацю та можливість екскурсійної подорожі для волонтерів благодійного проекту «Ялинка Янголів».









Комментариев нет:

Отправить комментарий