«ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВА ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ»

Починаючи з березня 2017 року волонтери загону «Єдність» спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради розпочали соціально-просвітницький проект «Здорове харчування як складова здорового способу життя», адресований учням технікумів, коледжів та ПТНЗ м. Полтава.
Як відомо, здорове харчування молоді – одна з найважливіших проблем сьогодення, яка формує здоров’я і добробут нації в цілому. Правильне харчування забезпечує нормальний ріст і розвиток організму, визначає розумовий і фізичний розвиток, оптимальне функціонування всіх органів і систем, формування імунітету та адаптаційних резервів організму. Світовий медичний досвід і численні наукові дослідження доводять, що повноцінне раціональне харчування є фундаментом профілактики багатьох захворювань.
Беручи до уваги недостатній рівень освіти молоді з питань здорового, раціонального та лікувально-профілактичного харчування, організатори проекту поставили за мету викликати інтерес даної вікової групи до проблеми здорового харчування, ознайомити з правилами збалансованого раціону, сформувати уявлення про харчову піраміду, розвинути вміння робити свідомий споживчий вибір та навчити культурі здорового харчування. <

Комментариев нет:

Отправить комментарий