«СТУДЕНТСЬКА ВЕСНА - 2017»

13 квітня 2017 року в МБК відбувся довгоочікуваний викладачами і студентами ВДНЗУ «УМСА» обласний міжвузівський мистецький фестиваль «Студентська Весна-2017».
Море звуків, чарівний спів і неперевершені хореографічні композиції колективів відділу культурно-освітньої діяльності оцінювало журі, у складі якого були провідні спеціалісти Управління освіти, культури та обласного Центру народної творчості.
Концертну програму фестивалю вели – студенти академії Андрій Левшин та Еліза Дубровіна.
Феєрично відкрив фестиваль народний аматорський духовий оркестр під керівництвом В. Нікіна.
Вдалими були виступи народного аматорського ансамблю танцю «Юність» під керівництвом О. Матюніної, народного аматорського вокального ансамблю «Мальви», керівник Л. Сидоренко.
Вразив глядачів чудовою грою на саксофоні виступ Р. Стволінського, Д. Тищенка та В. Клейменової.
Сподобалися журі та глядачам виступи хореографічних колективів – ансамблю бального-спортивного танцю «Орхідея», керівник І. Люблінська, ансамблю «Мелліор», керівник М. Кириленко, та ансамблю естрадно-спортивного танцю «Стимул», керівник В. Куруз.
Вокально-інструментальні ансамблі «Вагант» та «Акра», з африканської країни Гана, зустріли гучними оплесками студенти та викладачі академії.
З великим натхненням продемонстрували гру на гітарі та чудову співзвучність голосів вокальний дует «Acoustic Sound» у складі А. Кольоси та Д. Тіщенка та вокально-інструментальне тріо з Йорданії «Тараб».
Народний аматорський хор співробітників «Криниця» під керівництвом О. Дронової з натхненням виконали українську народну пісню «Як діждемо літа», а ансамбль народного танцю викладачів академії «Візирунки», керівник Л. Кириленко, привітав присутніх чудовою хореографічною композицією «Сопілочка», солістом якої був проректор з науково-педагогічної та виховної роботи професор Похилько В.І.
Як завжди приголомшив усіх своїм оригінальним виступом ансамбль барабанщиць «Аритмія» під керівництвом Заслуженого працівника культури України Е. Дудника.
Професійний спів гурту «Пліка Вокаліз», керівник Д. Лузановський, нікого не залишив байдужим.
І завершилось свято вокально-хореографічною композицією «Наша єдина студентська родина!» у виконанні всіх учасників концерту.
Режисер концерту – начальник відділу культурно-освітньої діяльності Л.Сидоренко, звукорежисер – асистент кафедри хірургії №3 В. Драбовський.
Висловлюємо щиру подяку за підтримку у проведенні фестивалю ректору ВДНЗУ «УМСА» проф. Ждану В.М., проректору з науково-педагогічної та виховної роботи проф. Похильку В.І. та його заступнику доц. Ставицькій Н.П., голові первинної профспілкової організації академії доц. Борисовій З.О., голові комісії по роботі з молоддю при ППО академії доц. Дубровіній О.В. та адміністрації академії.
Бажаємо учасникам колективів міцного здоров’я, веселого весняного настрою, успіхів у навчанні та великого творчого натхнення! До зустрічі на заключному гала-концерті «Студентська весна-2017»!

Комментариев нет:

Отправить комментарий