Акція «Святий Миколай до нас завітай!»


Напередодні Нового року ми відзначаємо День Святого Миколая. Існує повір'я, що у цей день відбуваються дива, здійснюються мрії, повертається здоров'я до хворих та приходить у дім благополуччя. Особливо бажаним є це свято для дітей. Адже саме у ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай спускається з неба і залишає усім слухняним діткам під подушкою подарунки. 
 

У сучасні часи з’явилась добра традиція – у день Святого Миколая опікуватись знедоленими дітьми, даруючи їм подарунки. 



17 грудня студенти-волонтери медичного факультету №1 Войнаш Вікторія, Ільченко Наталія, Малик Анастасія, Помилой Олександр, Цимбал Анна, Шамонін Максим разом з Полтавським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали до дітей онкогематологічного відділення Полтавської міської клінічної лікарні з програмою «Святий Миколай до нас завітай!». Під час заходу малечі подарували іграшки, книжки, розмальовки, пазли, набори для творчості, зібрані студентами та викладачами академії. 

А вже 19 грудня наші студенти разом з завідувачкою Науково-дослідної лабораторії Інтернет маркетингу ПУЕТ, к. екон. н., доцентом Т.О.Білобровою передали відділенню пральну машину, одинадцять конструкторів «LEGO», настільні ігри та солодощі, придбані на кошти благодійника Сіви Натана (м.Мельбурн, Австралія), бізнес-консультанта, аудитора, почесного професора ПУЕТ.



Комментариев нет:

Отправить комментарий