Міжнародний день волонтерів

5 грудня вся світова громадськість відзначає Міжнародний день волонтерів, встановлений рішенням 40-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН 17 грудня 1985 року на знак визнання важливої ролі добровольчих та інших організацій у розвитку суспільства. 




 Генеральний секретар ООН у своїх щорічних посланнях з нагоди Дня волонтерів високо оцінює їхню роль і значення незалежно від того, якою діяльністю вони займаються та закликає уряди створювати більше можливостей для добровольців в ім'я розвитку. 

Не залишився осторонь цього свята і волонтерський загін «Єдність», який отримав перемогу в міському щорічному конкурсі «Волонтер року» в номінації «Кращий волонтерський загін у сфері охорони здоров'я» та нагороджений дипломом Полтавської міської ради. За вагомий внесок у розвиток волонтерської діяльності в Полтавському регіоні загін відзначений Подякою управління у справах сімї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації. Кращими волонтерами загону визнано студентів медичного факультету № 1 Помилоя Олександра (відзначено грамотою Полтавської міської ради) та Школьного Вадима (нагороджено грамотою Полтавської обласної державної адміністрації).





Комментариев нет:

Отправить комментарий