«ПОЛТАВСЬКІ БАЛАБОЛКИ» У БІБЛІОТЕЦІ "УМСА"


      14 березня в бібліотеці «УМСА» відбулася літературна вистава „І мертвим, і живим, і ненародженим...”, присвячена Тарасу Шевченку, у виконанні Зразкового театру масових видовищ „Полтавські балаболки” полтавської міської школи мистецтв „Малої академії мистецтв ім. Раїси Кириченко” (художній керівник – режисер вищої категорії Долженко Світлана Анатоліївна).
     Присутні на заході мали чудову можливість познайомитися із відомим творчим колективом театру, який є лауреатом міжнародних та всеукраїнських фестивалів і конкурсів театрального мистецтва, лауреатом премії ім. Володимира Короленка у номінації „За активну участь у громадському та культурному житті міста” – для студентської та творчої молоді.
    Студенти, викладачі, співробітники бібліотеки прослухали поезію великого Кобзаря, яка от уже понад сто років викликає в людях почуття гордості і захоплення своєю красою і народною мудрістю.
    Захід відбувся за сприяння Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю та участі кафедри українознавства та гуманітарної підготовки.





Комментариев нет:

Отправить комментарий