"РОЗПІЗНАЙ НЕБЕЗПЕКУ ВЧАСНО!"

       5 грудня 2018 року адміністрація Навчально-наукового інституту післядипломної освіти спільно з Центром управління освітньо-виховною роботою з молоддю провели для лікарів-інтернів комунікативно-виховну інтерактивну лекцію з питань торгівлі людьми, безпечної міграції, попередження рабства, правових аспектів роботи за кордоном.
Захід відкрив проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти професор Скрипник І.М., який наголосив на актуальності правової освіти сучасного лікаря. Практичним психологом Климач Т.М. було запропоновано присутнім вступне та вихідне анкетування з визначення обізнаності з даної теми. Проведена жвава дискусія щодо розвінчання міфів про торгівлю людьми та перебуванням за кордоном. Учасниками заходу переглянуто відеофільм «Життя на продаж». Також лікарям-інтернам була надана інформація про Національну гарячу лінію 527 з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів.
До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який відзначався 1 грудня як 30-й ювілейний, директор ННІПО доц. Марченко А.В. виступила з презентацією «Знай свій статус».




Комментариев нет:

Отправить комментарий