ФОТОВИСТАВКА "СВІТ МОЇХ МОЖЛИВОСТЕЙ"

       У рамках ХV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA 21.11.2018 р. Центром культури та розвитку «Горизонт» (Н. Трикаш), викладачами кафедри патологічної анатомії з секційним курсом (доц. Винник Н.І.) разом з волонтерським загіном «Єдність» «УМСА» (доц. Ющенко Ю.П.) була проведена фотовиставка «Світ моїх можливостей».
Студент 5 курсу стоматологічного факультету Скрипник Максим розповів про свою участь та враження від проекта «Integration Academy – Passion, Education, Sport», який відбувся наприкінці серпня 2018 р. в м. Новий Жмігруд (Польща) в рамках програми Еразмус + Європейського Союзу, що підтримує проекти, заходи і мобільність у сфері освіти, молоді і спорту. Окрім здобуття нових компетенцій, обміну досвідом, самовираження, проект мав на меті подолати існуючі стереотипи щодо можливостей молоді з інвалідністю. Також волонтерський загін «Єдність» «УМСА» поділився своїм досвідом у напрямку роботи з дітьми з особливими потребами.
Присутні, викладачі зі студентами куруючих груп переглянули документальну стрічку грузинського режисера «Прозорий світ» та взяли активну участь у жвавій дискусії після перегляду стрічки.





Комментариев нет:

Отправить комментарий