ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія» підтримала соціально-значущу ініціативу благодійної організації «Світло надії», запроваджену за підтримки Полтавської міської ради, «ОдежиНА».
24 січня 2018 року у холі адміністративного корпусу академії було розміщено спеціально облаштований контейнер «ОдежиНА» для збору речей, що були у вжитку. Тепер кожен може зробити свій невеликий внесок у благодійність, позбутися старих, зайвих речей та передати їх тим, хто найбільше потребує допомоги.
Віддавати потрібно те, що можна і не соромно одягти, що придатне для користування. Контейнер облаштований таким чином, що речі всередину вкинути легко, а витягти їх зможуть тільки благодійники «Світла надії», скориставшись спеціальним ключем. Потім речі будуть сортувати і роздавати тим, хто цього потребує.
За весь час реалізації програми силами мешканців міста вдалось зібрати близько 5 тон одягу та речей, що були у вжитку. Завдяки цьому допомогу отримали ті верстви населення, які цього найбільше потребують: бездомні особи, звільнені з місць відбування покарання, пацієнти геріатричних закладів, психіатричної лікарні імені Мальцева, діти з будинків-інтернатів, родини у складних життєвих обставинах, внутрішньо перемішені особи тощо.
Спеціалізований контейнер – комфортний спосіб пожертви, адже не потрібно витрачати час для пошуку місця прийому та відвозити речі, можна покласти їх у спеціально облаштований бак у зручний час.
Тож не будьте байдужими та долучайтеся до збору речей, які ще можуть знадобитися іншим!



Комментариев нет:

Отправить комментарий