Тренінг зі студентами іноземного факультету

23 листопада 2017 р. сектором соціально психологічної служби, (керівник Ющенко Ю.П.) Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю на кафедрі гістології,цитології та ембріології  був проведений груповий консультативно-розвиваючий психологічний тренінг для студентів третього курсу іноземного факультету  за участі практичного психолога Климач Т.М. та відповідальної за виховну роботу кафедри Пелипенко Л.Б , а також куратора  Борути Н.В.
 Метою зустрічі було формування емоційної, соціальної і комунікативної компетентності, уміння спілкуватися, толерантності, згуртування групи, знаходження спільного між українцями та представниками країни Йорданії.
 Соціально-психологічні ігри та вправи зацікавили іноземних студентів, дали змогу розповісти про себе, про свою країну, про національні звичаї та традиції, поділитися своїми мріями та планами на майбутнє. Студенти висловили побажання проводити подібні зустрічі й на далі, пообіцяли з задоволенням приймати в них участь та запросити приєднатися до них своїх друзів та одногрупників.





Комментариев нет:

Отправить комментарий