Урочиста посвята першокурсників у студенти ВДНЗУ «УМСА»

1 вересня – святковий і радісний день, а особливо для абітурієнтів, які були зараховані до вишів. Сьогодні на урочистому засіданні Вченої ради ВДНЗ України «Українська медична стоматологічна академія» відбулася посвята першокурсників у студенти. Вони успішно витримали конкурсні вступні випробування і приєдналися до великої академічної родини!
Засідання Вченої ради відкрив ректор академії, заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор, академік УАН – Вячеслав Миколайович Ждан, який привітав першокурсників та побажав їм сумлінно вчитися, здобувати практичні навички та бути готовими підкоряти нові вершини медичної науки.
В урочистостях взяли участь: міський голова – О.Ф. Мамай, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації – В.П. Лисак, Його Високопреосвященство Архієпископ Новокаховський і Генічеський – Філарет. Поважні гості звернулися з вітальним словом до першокурсників та викладачів академії.
Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих за незалежність України.
Першокурсники проголосили Клятву студента академії, отримали символічний Ключ від знань та Студентський квиток ВДНЗУ «УМСА». Їх вітали колективи художньої самодіяльності «Пліка вокаліз», «Юність», «Мальви», «Орхідея».
У ДОБРУ ПУТЬ, ШАНОВНІ ПЕРШОКУРСНИКИ!
МИРУ ВАМ, УСПІХІВ І НАТХНЕННЯ!

Комментариев нет:

Отправить комментарий