Напівмарафон «Полтава Нова пошта 2017»

Початок вересня відзначився у Полтаві масштабною спортивною подією. Вже втретє у нашому місті проходив напівмарафон «Полтава Нова пошта 2017», який зібрав близько 1500 учасників з усіх куточків України.
Це вже традиція – в першу неділю вересня розпочинати осінній марафонський сезон. Свою спритність демонстрували як дорослі, так і діти. Відповідальним цей день став і для студентів нашої академії – волонтерів загону «Єдність», які злагодженою командою взяли участь у підготовці та проведенні цього феєричного дійства. Кожний із сорока волонтерів мав свої обов'язки, свої локації. Це була допомога в облаштуванні Марафонського містечка, допомога на пунктах харчування, в навігації маршруту забігу тощо.
Напівмарафон об’єднує, додає віри, втілює мрії. Він дарує безліч позитивних вражень, яскравих емоцій, дає можливість проявити спортивні здібності кожного, випробувати себе на витривалість та популяризує здоровий і активний спосіб життя. Це – приклад єдності та згуртованості української нації, прагнення нашої молоді до кращого майбутнього.

Комментариев нет:

Отправить комментарий